Direct aanmelden?

Bent u dental professional, maar nog geen lid? Meldt u dan aan.

Aanmelden

Wachtwoord kwijtgeraakt?

Klik hier


Op zoek naar een nieuwe collega?
Log snel in en bekijk de laatste Speurders!

lees verder

About DentalPlaza

Actief sinds 1996

DentalPlaza is sinds 1996 al de communitysite voor dentale specialisten en professionals. Deze website is opgericht om specialisten binnen dit vakgebied bij elkaar te brengen en zodoende informatie, ervaringen en kennis uit te kunnen wisselen en vraag en aanbod bij elkaar te kunnen brengen. Op dit moment telt DentalPlaza meer dan 8000 actieve leden, die gebruik maken van de online diensten op DentalPlaza.

Geheel besloten

Een belangrijk kenmerk van DentalPlaza is dat het een ‘besloten’ omgeving is. Dat wil zeggen dat bezoekers eerst lid moet worden alvorens de informatie die op de site staat, bezichtigd kan worden, waardoor de gegevens van de bezoekers bekend zijn. Strenge toelatingseisen zorgen ervoor dat alleen de dentale doelgroep toegang heeft tot het platform; de leden treffen er alleen gelijkgestemden en de aanbieders zijn verzekerd van een homogene doelgroep zonder 'ruis'. Op dit moment is het merendeel van de dentale professionals in Nederland lid van DentalPlaza, waarmee het bewijs wordt geleverd dat het platform een belangrijke positie inneemt binnen de markt.

Door haar hoogwaardige technologie en de bewezen succesvolle 1-op-1 interactieve toepassingen is DentalPlaza uniek. Het concept is bovendien vooruitstrevend, omdat de bezoeker zelf de mate bepaalt waarin hij of zij communicatie wenst met aanwezige partijen; hierdoor voelt de bezoeker zich thuis in DentalPlaza, wat een essentiële voorwaarde is voor het op regelmatige basis bezoeken van deze site.

Het concept

DentalPlaza is opgezet in de vorm van een virtueel gebouw, waarin op de verschillende verdiepingen een scala aan informatie en diensten beschikbaar is. Er zijn bijvoorbeeld faciliteiten als een discussieforum, dentale publicatiebronnen, 'Speurders' waar individueel vraag en aanbod bij elkaar komen, een dentale webgids met een ruime hoeveelheid links naar gerelateerde en interessante websites, een bemiddelingsbureau, en een e-mail service. Daarnaast is er ruimte voor diverse winkels van in de dentale markt bekende aanbieders, waar tegen interessante kortingen direct online kan worden besteld.

Aanbieders van producten en diensten gericht op de dentale branche kunnen een verdieping binnen het gebouw ‘huren’, waarop bezoekers informatie kunnen bekijken en/of producten of diensten kunnen bestellen. Het platform biedt hierbij de mogelijkheid om exclusieve aanbiedingen te doen aan geďnteresseerde bezoekers, zonder dat niet-doelgroepleden hier toegang toe hebben. De winkels in DentalPlaza zijn technisch zeer geavanceerd. Tevens is het mogelijk deze winkel te koppelen aan het interne systeem van de aanbieder. Iedere order ligt dan als picklijst in het magazijn en als factuur op de financiële administratie.

Wekelijks wordt via e-mail de DentalPlaza Nieuwsflits naar alle leden uitgestuurd, met daarin vermelding van nieuwtjes uit de dentale markt, met nieuws van deelnemende partijen en met allerlei andere wetenswaardigheden. De Nieuwsflits is een zeer krachtig middel voor aanbieders om de dentale doelgroep te bereiken en zo de aandacht te vestigen op het bedrijf of een nieuw uitgebracht product. Op de persoonlijke pagina kan elke bezoeker zich zeer eenvoudig gratis abonneren op diverse mailinglijsten.

Terug

Copyright © 2019 DentalPlaza. All Rights Reserved. | Privacy Statement


BarTrack®
BarTrack is de enige complete scanoplossing speciaal ontwikkelt voor de druk bezette Dental Professioneel, bestellen, informatie opvragen, registreren...

lees verder

Helpdesk vragen?


lees verder